privacybeleid
Zakelijke coaching

Zakelijke coaching

Coaching voor medewerkers 

Misschien kan je medewerker mentaal een steuntje in de rug gebruiken. Het siert je als werkgever dat je in deze waardevolle mens wil investeren en hem of haar vooruit wil helpen. Een coachingstraject voor je medewerker is vaak ook een diepte-investering voor jullie allebei; je medewerker zit na de coaching beter in zijn vel en iemand die zich mentaal sterker voelt werkt beter en met  meer plezier.  

Hoe werkt het 

Als je je medewerker aanmeldt voor een coaching, dan start ik met een telefonische intake met jou als werkgever. Vervolgens is er een intakegesprek met de medewerker, waarna de ervaringsgerichte coaching start. Deze bestaat uit 5 sessies met inzet van paard, hond, creativiteit of outdooractiviteiten. In de 5e sessie evalueren we het proces, kijken we wat er is bereikt en bepalen we of de coaching afdoende is geweest of dat er meer nodig is. Bij (een deel van) deze evaluatie kun jij als werkgever ook aanschuiven. Na 6 weken wordt  er een follow-up sessie ingepland. Deze follow-up geeft nazorg, om de medewerker te helpen de nieuwe inzichten en vaardigheden in de praktijk van het dagelijks leven te blijven integreren.

Aanmelden

Zie jij de meerwaarde in van een uitdagend en leerzaam coachtraject voor je medewerker? Meld deze dan aan via .... . Kijk hier (link naar pagina ‘Kosten en vergoedingen’) voor meer informatie over kosten.