privacybeleid
Coaching of therapie

Coaching of therapie

Ik biedt zowel ervaringsgerichte coaching als therapie met behulp van paarden, mijn hond Flow, creativiteit en outdoor activiteiten. Kies voor coaching als je  bewust stappen vooruit wilt zetten in je persoonlijke ontwikkeling en je benieuwd  bent naar het ervaringsgericht werken. Heb je een hulpvraag voor een specifiek  probleem, dan adviseer ik therapie met een probleemoplossende aanpak. Therapie wordt in veel gevallen (gedeeltelijk) vergoed door je aanvullende ziektekostenverzekering. 

Voor wie

Mijn ervaringsgerichte coaching of therapie is voor iedere jongere of volwassene  die verder wil komen in een persoonlijke ontwikkeling en er voor open staat om op een eerlijke manier naar zichzelf te kijken. Ervaringsgerichte coaching en therapie is op veel terreinen inzetbaar. Bijvoorbeeld als zit je vast in een bepaald patroon, soms heb je dit zelf niet eens door, omdat dat patroon normaal voor je is geworden. Misschien ervaar je stress, lopen relaties in je leven moeizaam of voel je dat je niet helemaal jezelf bent of kan zijn. Kortom, je energie stroomt niet, je zit niet in een prettige ‘flow’. Coaching en therapie kan iets voor je betekenen als je je in een of meerdere van onderstaande signalen herkent: 

  • ik heb stress
  • ik voel me overbelast of heb burn-out verschijnselen
  • ik voel me vaak angstig of gespannen of boos/woedend
  • ik heb last van negatieve gedachten of negatieve ervaringen
  • ik heb lichamelijke stressklachten, waarvan ik niet goed weet hoe het komt
  • ik heb het gevoel ‘niet op mijn plek te zijn’ of ‘niet lekker in mijn vel te zitten’
  • ik vind het moeilijk om grenzen aan te geven of rekening te houden met grenzen van anderen
  • ik heb moeite met contacten leggen of het onderhouden/aangaan van relaties
  • ik loop vast in situaties op mijn werk
  • ik heb al hulpverlening achter de rug, maar ik kom (op dit moment) niet verder met praten.

Ben je er klaar voor?

Voel je een klik bij mij werkwijze en wil je weten of Flow Coaching Zeeland iets voor je kan betekenen? neem dan gerust contact met me op. Tijdens een intake kijken we samen welke vorm bij jou past. In zie ernaar uit om met de paarden, mijn hond Flow of door middel van creatieve en actieve werkvormen met je aan de slag te gaan! 

Verwijzers

Graag werk ik samen met collega’s. Ik heb ervaring in het samenwerken met andere disciplines en ben voorstander van het versterken van elkaars kracht. Vanuit verschillende invalshoeken kijken naar en samenwerken rondom een situatie, levert voor betreffende persoon/personen vaak veel op. Neem dus gerust contact op om te zien waarin we elkaar aan kunnen vullen.

Een verklaring van een client: “Ik heb inzicht gekregen in mijn gedrag, waardoor ik een nieuwe richting kon bepalen voor mijn leven."