privacybeleid
Praktische info

Locatie en kleding

Locaties

Mijn praktijkruimte bevindt zich bij de prachtige buitenlocatie aan de Meiwerfweg nummer 14 in Gapinge. Hier vinden de sessies met mijn paard Incanto en met mijn hond Flow plaats, maar ook de creatieve sessies en de meeste workshops en traingen. Vanaf de buitenlocatie lopen we zo het bos in waar de outdoor sessies plaatsvinden.

Het betreden van de locaties en de omgang met de paarden is altijd op eigen risico. Ik hou, voor zover en zoveel als mogelijk is, de psychische en lichamelijke veiligheid van mens en dier in het oog.

Het is mogelijk om je eigen paard of hond als spiegel in te zetten, zodat je over jezelf kunt leren van het dier waar je vertrouwt mee bent. Eventueel kan ik naar jouw locatie komen.

Kleding

De sessie(s) vinden grotendeels buiten of in een onverwarmde ruimte plaats, trek daarom in het koude seizoen goede waterdichte en warme kleding aan. Denk ook aan stevige schoenen of laarzen.

De creatieve sessies vinden binnen plaats.

Vervoer

Om rekening te houden met de buurtbewoners vraag ik je om 30 km per uur te rijden op de Meiwerfweg, en om, als het kan, samen te rijden bij bijvoorbeeld een teambuilingsactiviteit. Dit om de aanrijroute zo rustig mogelijk te houden. Natuurlijk is op de fiets komen of lopen altijd gezond, maar die keuze laat ik aan jullie.