privacybeleid
Groepen & teams

Groepen en Teams

Voor groepen en teams verzorg ik verschillende soorten teamdagen. Misschien ben je op zoek naar een groepsprogramma om elkaar binnen het team beter te leren kennen en te ontdekken hoe de individu daarin functioneert, ook in spannende situaties? Denk je dat je team een boost geven kan gebruiken op het gebied van samenwerken? Of wil je met je groep in alle rust oefenen in ontspanning of een fijne teambuilingsdag ervaren?

Alle programma's kunnen op maat aangepast worden. Alle activiteiten tijdens de teamdag vinden onder andere plaats op de Meiwerf in Gapinge, in het Veerse bos of in Middelburg. 
Het aanbieden van koffie, thee, frisdrank, versnaperingen en een lunch of diner behoren tot de mogelijkheden.

Ervaringsgerichte vormen:
Tijdens teamdagen zet ik verschillende ervaringsgerichte vormen in. Zo is het mogelijk om een keuze te maken uit verschillende ervaringsgerichte vormen zoals het werken met paarden, de hond, creativiteit, outdoor en muziek.
De paarden en/of de hond kunnen een rol spelen in het bewustwordingsproces door hun eerlijke non-verbale feedback. .......
Muziek.....
Creatieve....
Outdoor...


Bekijk hieronder voorbeelden van verschillende programma’s. 

Teamdag Stress de baas

Leer jezelf en je team kennen in deze uitdagende teamdag, waarbij het draait om hoe jij en  je teamgenoten omgaan met stressvolle situaties en op welke manier je daarvan het best en het snelst weer herstelt. We gaan met psycho-educatie dieper in op vragen als: Wat is  stress?, Op welke manier kan stress zich uiten? en Hoe kun je stress reguleren? 
Doelen: 
Ik weet waar ik gestrest van word en hoe mijn stressreactie werkt 
Ik weet hoe ik het beste met stres om kan gaan 
Ik weet dat en hoe ik om hulp kan vragen als ik stress heb 
Ik weet hoe ik iemand anders kan helpen bij stresssituaties 

Teamdag spiegelen met paarden

Met je team trainen en leren over individueel gedrag en groepsdynamiek. Niet tussen saaie grijze muren, maar op een buitenlocatie omringd door natuur! Een teamdag waarin jullie werken met paarden. Paarden spiegelen niet alleen ons gedrag, ze laten ons ervaren wat het gevolg is van ons handelen en welke situaties we, al dan niet gezamenlijk, tot stand (kunnen) laten komen. De paarden spelen tijdens de activiteiten die we tijdens de teamdag doen een rol in het bewustwordingsproces door hun eerlijke non-verbale feedback. Thema’s die hierbij naar voren kunnen komem, zijn bijvoorbeeld: communicatie, rollen, samenwerking, leiderschap en samen ontspannen. 

Teamcoaching Beter samenwerken

Je hebt een leuk team, met enthousiaste bekwame medewerkers. Toch kan de samenwerking binnen het team beter. Daar wil je graag met elkaar aan werken. Tijdens de activiteiten van de teamcoaching Beter samenwerken spelen paarden een rol in het bewustwordingsproces door hun eerlijke non-verbale feedback. Om nader tot elkaar te groeien en nog beter te leren samenwerken stellen we tijdens deze teamcoaching een aantal doelen:
-  Je hebt inzicht in de invloed die je hebt op anderen, o.a. met betrekking tot leidinggeven en natuurlijk leiderschap
-  Het team neemt de lessen uit de teamcoaching mee
-  Het team is nader tot elkaar gegroeid
-  We kennen onze individuele krachten en valkuilen en die van het team
-  We hebben vertrouwen opgebouwd in onszelf en in het team